Олдекс ООД е българска, търговска фирма специализирана в продажбата на външни винилни изолации/сайдинг/, вътрешни PVC облицовки /ламперии/, алуминиеви профили и аксесоари за рекламната и мебелната индустрия.
Разполагаме със складови бази позиционирани в София и Пловдив.

Нашата продукция:

Външни винилни изолации / сайдинг /

Винилният сайдинг /от англ.- siding – обшивка /представлява изработена от поливинилхлорид ламела, устойчива на атмосферни влияния, с добра огнеупорност топло и шумо изолация, която се използва за облицоване и външна изолация на сгради и замества традиционните строителни мазилки и изолации. Всеки монолитен PVC лист е с дължината 3,80м., ширината 25,4см., дебелина 1.27мм.и имитира традиционните за къщите от средата на миналия век в Северна Америка дъсчени обшивки. Спрямо класическите, изработени от качествена дървесина, винилният сайдинг е много по-издръжлив и здрав,икономически изгоден, с естетически вид и доказал се в времето материал.

Отделните плоскости лесно се сглобяват в секции с желаните размери. В долния си край всеки елемент е огънат в специфична форма, позволяваща свързване с предходния панел, а в горния край ръба е така перфориран, че да осигури закрепяне към направената скара. Едно от предимството на винилния сайдинг е и цветовото разнообразие, което дава избор за различни архитектурни решения. Отделните профили за една фасада могат да бъдат в един или в повече цветове, съчетани по избор.
Така всяка сграда може да има свое оригинално излъчване и в същото време да създава стилово единство със съседните. Сайдингът може да се използва за облицоването както на нови сгради така и за реновиране на стари. Това е система, която се отличава с бърз монтаж, лесна поддръжка и красива визия.

 

Вътрешни PVC облицовки /ламперии /
Те имат дълъг живот, не се боядисват, устойчиви са на мухъл и плесен, на корозия и влажност, не поддържат горивни процеси, бързо се монтират и лесно се подържат. Помагат при взимане на различни интериорни решения и са ценово атрактивни.

Алуминиева профили и аксесоари за рекламни системи

Рамки, стопери едностранни и двустранни, снап рамки, светещи кутии, информационни табла, сглобяеми конструкции за банер, експозиционни стойки, указателна табела.

Нови технологии за вашето рекламно и нестандартно презентиране.

Подходящи за:
◦промоционални продукти
◦В офиси
◦На панаири и изложения
◦За презентации
◦За информационен указател
◦В хотели
◦В магазини и др.

Алуминиеви профили и аксесоари за мебелната индустрия

Широко приложими в мебелната индустрия за:
◦Алуминиеви цокли
◦водобрани
◦кантове за плотове
◦алуминиеви маси
◦Крака за кухненски шкафове
◦алуминиеви профили за мебелни врати
◦механизми за плъзгащи се врати
◦дръжки за мебели

Къде да ни намерите:
гр.София, бул Европа 118 телефон.02/ 827 20 75,факс 925 24 20 e-mail oldexltd(at)gmail.com
гр. Пловдив, Индустриална зона с.Радиново тел. 032/ 58 70 64, факс 032/ 50 32 07 e-mail oldexltd(at)gmail.com